• CHEERS TO A NEW YEAR AND ANOTHER CHANCE FOR US TO GET IT RIGHT.

This might be my last post for this year. I've had my ups and downs, good and bad times. Over all I did survive 2010 and it wasn't completely a mess (: Let's get ready for 2011! The year of my graduation haha! Since I won't have time to write anything tomorrow I would like to wish you all a HAPPY NEW YEAR ♥


• IF IT'S THE THOUGHT THAT COUNTS, YOU CAN ALWAYS COUNT ON ME; I THINK OF YOU ALL THE TIME.


____________________________________________________________________________________________________
Var på bio i måndags och såg Tron Legacy i 3D. Min första 3D film haha och antagligen sista, tycker vanliga filmer är bättre. Men ja jag vet inte vad jag ska säga om filmen. Den var väl okej förväntade mig något bättre i alla fall. Den får väl 5.5/10 från mig. Som tjej är man väldigt smart och har väskor så jag slängde i glasögonen i väskan och tog med mig dem hem HA-HA-HA :D

Precis hemkommen från kristianstad med nyinköpta saker and I LIKE IT!

• I THOUGHT ABOUT YOU TODAY AND FOR SOME REASON AFTER THAT I COULDN'T STOP SMILING.

Jag vet att min blogguppdatering har varit väldigt dålig haha men jag har verkligen inte orkat. Jag var på mellandagsrean i Hässleholm i söndags och shoppat och tro mig jag kom hem med massa grejer! Ska ta en tur i Kristianstad med imorgon och se om jag kommer hem med nåt (: Kan lägga upp alla köp då, försöka i alla fall.

Rotade igenom pappas grejer nyss haha och hittade massa vinylskivor! Några upptäckter som jag blev lite förvånad över xD Jag visste INTE att han lyssnade på KISS när han var ung haha och Madonna med. Men fågelsången var ju ändå bäst!!! Tyvärr så funkade inte riktigt den vinylskiv-maskinen och jag ihop så får vänta tills han kommer hem från jobbet så ska vi alla dansa till fågeldansen! :D

• JUST ALWAYS REMEMBER THAT EVEN WHEN WE ARE APART I WILL BE MISSING YOU

Då var typ julfirandet över och jag har gått upp 5 kilo! I like it haha xD Mammas mat är verkligen bäst ♥ Måste verkligen ta tag i gymmandet igen...

Mina föräldrar satt nere i köket och skypade med mina släktingar i L.A för att önska dem God Jul bland annat! Har dock lite svårt att förstå varför asiater aldrig fattar att man inte behöver skrika så jävla högt när de pratar i telefon eller via internet haha! Man blir ju fan döv xD! Inte konstigt att våra telefoner och högtalare går sönder, ni spränger dem xD


• MERRY CHRISTMAS

Efter en massa mat, 700 rapningar och sen rullat mig in till datorn vill jag önska er en GOD JUL ♥

• MOST BROKEN HEARTS ARE CAUSED BY UNSPOKEN WORDS.

4 timmar och 40 minuter kvar! Sluta sega med inlämningen och gör den vafaaan! Jag är lat! Orkar inte snyft.

• ALL MY PROBLEMS SEEM TO DISAPPEAR WHEN I'M WITH YOU.

Här sitter jag och försöker fixa den här jävla kartongen som jag fick av H&M för att de inte kunde slå in till mig fast det knappast var någon kö. Jag har ingen aning om hur man viker den här skiten?! Men så smart som jag är kommer jag väl lista ut det ;) haha

Vad mer kan jag säga..JAG HAR LOV. Det är awesome! Men tyvärr måste jag ägna 2 dagar till att skriva 2 inlämningar. Men jag överlever! Sen kan jag njuta av mitt lov (:

• SADLY, YOU NEVER GAVE ME THE CHANCES TO SHOW YOU HOW MUCH I CARE.

Är på dåligt humör och sitter och lyssnar på massa barndomsmusik, Westlife, Backstreet Boys, Spice Girls, Britney Spears, N Sync och massa annat. Lots of love. Inget man kan tröttna på.

För övrigt så tog jag en runda till Kristianstad med min kusin. Vi hittade lite julklappar, notera "LITE". Det bästa var att jag hittade en jättesöt topp/linne. Det sämsta var att vi satt fast i Krstad i 1 h och 10 min för att de inte kunda koppla ihop 2 tåg..?! De hade dörrarna öppna och jag frös sönder. Nästan så att man var tvungen att amputera bort benen.

• SICK OF ALL INSINCERE

Jättedålig update jag vet! Men har haft det fullt upp dessa dagarna och orkarde inte blogga när jag kom hem utan det blev raka vägen till sängen (:

Åkte till Bjränum i fredags och spenderade tid med kusin(er)! Alltid lika trevligt hos dem! ♥ Igår blev det julbak med Ida, Rebecca och Markus (: Jag tyckte det var överdrivet att börja handla vid 10 tiden haha vi började baka vid ett tiden och slutade runt sju-åtta? Fy fan vad jobbigt det var, tänker inte göra om det på länge hahahaha!! Men kul var det! :D Det gav mycket skratt!

När man väl trodde att man kunde sova helt ostörd efter allt bakandes så väckte såklaaaart en sån skottmaskin mig vid 9 tiden. Vaknade igen vid 11 och var så seg haha orkade verkligen inte ta mig upp till stan och julshoppa med Rebecca xD men fick asa mig upp ändå.

Laddar upp lite bilder senare (: Men nu vill jag bara ligga i sängen ett tag och dega!

• WHEN YOU WALK AWAY, I COUNT THE STEPS THAT YOU TAKE.

Stack till skolan för en riktigt onödig dag. Kunde lika gärna legat hemma och sovit. Kan nänma att det är snöstorm här. Jag var jättefin i håret när jag lämnade skolan men det såg ut som ett kråkbo när jag kom hem (Y)

Har gått och blivit kär i massa kläder. Illa. Vill ha, vill ha och vill ha. Kan lika gärna glömma dem för jag är så riktigt pank att det inte är sant. Det har alltid varit så, när jag är som fattigast så dyker alla fina kläder fram och när jag är som rikast så finns det inget jag kan lägga pengar på.

Funderar på hur jag ska spendera denna finfina dag..en hungrig jag som befinner mig i hemmet utan mat.


• ALL THE GOOD THINGS ARE WILD AND FREE.

Harry Potter var awesome! Riktigt bra! Kan bara inte vänta tills sista delen vilket sägs komma ut 15 Juli 2011. Exakt 7 månader kvar BARA. Hade världens bästa plats! Mitten av mitten typ. Biosalongen var som vanligt väldigt kall. Sen satt det några fjortisar bredvid oss som vägrade hålla käften ibland. Men over all så var biokvällen väldigt trevlig! Saknar min kusin så mycket.

Sitter och läser bloggar och kan inte hjälpa det men jag stör mig så jävla mycket på folk som skriver VÅRAN/VÅRAT!! Det finns inget som heter VÅRAN/VÅRAT det heter VÅR/VÅRT! LÄR ER DET -.-

Efter 3 skoldagar + avslutning = Efterlängtad Jullov

• DON'T HOLD ON TO SOMETHING THAT WAS NEVER THERE.

Destination: Hässleholm's Cinema
Finally time for Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1!

Efter att ha väntat i fyra veckor snart så är det dags att se denna nu! Längtar sönder! Tanken var ju att vi skulle se den på fredag, men då slutade den tydligen att gå haha! Bestämdes nyss att Jag, Rebecca, Kenny och Jakob ska se den idag 18.15. Blir nog inget gymmande för mig idag (a)

• DON'T BE CONFUSED BY MY SHYNESS, IT'S ONLY BECAUSE WORDS CAN'T EXPRESS WHAT YOU MEAN TO ME.

Börjar tolv imorgon woho! Kan äntligen få sova som en gris^^ Det viktigaste är att man missar en av de tråkigaste lektionerna vilket då är Svenska B "tummen upp"! När jag väl pratar om skolan kan jag ju nämna att jag har fått MVG i psykologi A! Jag hoppas i alla fall att min lärare inte ändrar sig. Men jag är überlycklig!

Gick på stan efter skolan för att leta lite julklappar. Det slutade med att jag kom hem med två st till mig själv som just nu ligger under granen haha få se om jag klarar av och ha dem liggandes där 10 dagar till (a)

• WISHLIST

Dear Santa,

I've been a good girl, brushed my teeth twice a day (might have forgotten once or twice after partys (a)) and I always remember to eat the meat on the plate :) (you know I don't eat vegetables hehe I don't want to take the animals food) but that's just a small part of my good side! Anyway Christmas is almost here and you are a nice guy right? I just wish for two things this Christmas and I hope you can make my wish come true! PLEASE PLEASE PLEASE!

1. ♥
2. iPhone 4

I'll be waiting by the Christmas tree the 24th of December. See you then!
While you'll be preparing for my gifts you can listen to this^^

 

Agnes Carlsson and Måns Zelmerlöw - All I Want For Christmas


Love
Yvonne


• DON'T MAKE ME PROMISES BECAUSE YOU NEVER KNEW HOW TO KEEP THEM.

Jag är stolt över mig själv över att jag inte har någon depressionsdiagnos. Hade ju ett fördjupningsarbete i psykologi och då fördjupade jag mig i depression med en klasskompis. Kom fram till att det nästan är ett mirakel över att jag inte lider av depression, sån barndom jag har haft och nuvarande problem. Eller vem vet, jag kanske använder mig av försvarsmekanismer och inte vill inse, ta itu med problemen vi verkligen har. Nej jag vet inte. Kan inte riktigt diagnostisera (stavning?) mig själv. Jag har i alla fall inte självmordstankar, utan jag vill leva och förhoppningsvis så kommer det bättre år än dessa här. Jag hoppas.

Just nu är jag så oerhört nedstämd näst intill deprimerad. Min söndag var nästan rätt så perfekt. Jag var duktig och städade, började på inlämningen och tog det lugnt. Så som söndagar ska vara typ. Men så är det ju så jävla typiskt att dem ska göra min helg till ett helvete. Hade bara lust att byta om och dra ut. Men kan ju inte riktigt göra det. Vem vet vad skulle hända om jag lämnade mina småsyskon ensam hemma. Jag skiter fullständigt i dem omogna, barnsliga bråkmakarna men jag älskar mina småsyskon och kan aldrig tänka lämna dem. Jag fattar inte varför vuxna människor inte bara kan bete sig lite mer mognare. Skrika, ta sönder grejer, våld och allt skit hjälper inte. Om jag eller mina småsyskon led av något kan jag kan helt bombsäkert säga att det är ert fel. Omogna vuxna människor.

Allt man gör är aldrig bra nog. Ibland undrar jag vad man behöver göra för att det ska vara bra nog? Vi lever i 2000-talet det är en ny generation! Det är inte som det var för 30 år sen! Behöver jag nämna att vi bor i Sverige. Det är annorlunda. Vi har massa elektronik som underlättar vardagen! Så ge er! Det vi gör är redan bra nog! Det är väl klart att alla har sina dåliga dagar där man klagar! Men det är ju bara något man gör för att må bättre.

Var glada över att vi inte växte upp och blev problembarn! Jag kanske inte är en sån smartkid med MVG i alla ämnen men herregud mina syskon är ju smarta och de gör inget dumt och så?! De förtjänar väl lite bättre än detta.

Jag måste erkänna att det har blivit bättre genom åren. Men det skulle ha varit bra alla åren om ni bara hade varit lite mer mogna. Jag ska försöka sluta klaga nu. Men idag är just en sån dålig dag där detta behövs. Borde sluta nu innan det bara blir värre. Ni fattar förmodligen inget av det jag rabblar. Eller ens läser detta men det spelar ingen roll. Ska ta och njuta av lusebullarna vi fick av min morbror och hans fru. Det behövs nu. Tröstäta nam nam nam jättegott. 

Sadgirl_92

• ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU.

En stor applåd till mig som lyckades städa sitt rum! Woho! Det är faktiskt inte en liten sak. Mitt rum är som en soptipp. Jag fattar inte att jag klarar av att samla ihop så mycket skräp! Jag samlar ju på allt möjligt haha! Det är fortfarande en hel del kvar men det bli bättre när jag flyttar bort garderoben (: Så blir rummet större med! Nu måste jag bara försöka hålla det rent och snyggt ett tag med!

Jag har inga prov kvar längre vilket känns riktigt skönt! Dock har jag 3 inlämningar kvar att göra. Håller på med ett av dem nu. En inlämning inom religionen, etik. Har börjat lite med det och det går väl bra. Stolt över mig själv som är ute i god tid och inte gör det samma dag som det ska in!

• I'M NOT UPSET THAT YOU LIED TO ME, I'M UPSET THAT FROM NOW ON I CAN'T BELIEVE YOU

Dagen bästa (minns tyvärr inte exakt, men ungefär):
1)
Rebecca: Jag vill ha en sån grillad korv *paus* som kostar 15 kr
Tjejen i luckan: *Väntar på att Rebecca ska ge henne 15 kr* Då blir det 15 kr

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA

2)
Ida: Vad menar ni med Fransk hotdog med baguette?
Tjejen i luckan: Att det är en en fransk hotdog i en baguette...

HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAH

Ullared i mitt hjärta<3 Detaljer kommer imorgon är för trött. Det var en underbar dag med tjejerna dock ett helvete när man kom hem.

• MY WISH IS NOT TO MEAN EVERYTHING TO EVERYONE, BUT TO MEAN SOMETHING TO SOMEONE.

TAGGAD TAGGAD TAGGAD! Vill till Ullared redan nu! Jag ser fram emot det så mycket att jag inte kan sova haha. Om 12 timmar sitter jag i bilen påväg dit! Borde lägga mig nu egentligen.

Kom på att jag skulle bränna en CD till vår roadtrip men jag har brist på låtar!!! Kommer inte på några fler. Får slänga in några imorgon sådär akut haha.


Förresten jag har Världens bästa mamma! Hon kom in till mitt rum och bara randomly:

Mamma:
Jag har överfört lite pengar till ditt konto så du inte behöver oroa dig över att du inte kommer ha råd.
Jag: Har du?...Men det hade du ju inte behövt hehe (A) TACK<3
Mamma: Var nu försiktiga imorgon! Tappa inte bort varandra!
Jag: Absoluuuuut!^^

• YOUR PRESENCE IN MY LIFE BRINGS WONDERFUL SMILES AND LOVING THOUGHTS WITHIN MY HEART.

Engelskaprovet gick då åt skogen. Jag tänker konfrontera min lärare om att hon är en jävlans dålig lärare och hon borde ändra sitt sätt på att lära ut!

Eftersom provet gick så dåligt bestämde jag mig för att dra på en shoppingtur på stan hehe (: Stack dit med Rebecca! VET NI VAD JAG HÖRDE när vi var på H&M?!?!? McFLY på radion eller nåt! De spelade iaf deras låt Shine a light med Taio Cruz WOHOOO :D:D!

Vi gick in på glitter och jag hittade den ros-ringen jag var helt kär i! Den fanns bara i 19mm och det var way to big för mig. MEN IDAG! hehe så hittade jag den i min storlek! BUY! hihi (: Kom hem med en stickad tröja och en ring (: kan visa det senare!

Nämnde jag att om ca 19-20 timmar är JAG, IDA, REBECCA OCH JULIA PÅ ULLARED och SHOPPAR :D

• IF I WERE TO REARRANGE THE ALPHABET, I'D PUT "U" AND "I" TOGETHER.

Träffade Jakob efter skolan idag och vi stack till Korv Eriks och åt pommes! Fy vad gott det var. Jag tror jag smått är beroende av det ja (: Det var så längesen vi snackade och så, måste säga att jag har saknat honom.

Vi var en runda på H&M och jag hittade en jättefin, varm och mysig stickad tröja som jag ville ha :( JAG VILL HA! Ska se om jag har råd med den hehe.

Idag var det årets sista kör. När nästa termin börjar har vi sådär 5 gånger på oss innan Lindas konsert den 4e Februari! Det är väldigt lite för att kunna öva in en massa låtar. Fick även veta att jag ska sjunga solo. Inte en vers utan en hel låt o.O...Hej NERVÖS!

Gammal bild från 2009 (:

• I TURN MY HEAD AWAY BUT MY HEART WILL REMAIN.

Nej! Efter 129 sidor så orkar jag inte läsa mer. Boken är tråkig. Den smittade av sig så nu är jag också tråkig. Ska ta och sova är jättetrött och behöver skönhetssömn. God natt!

• HE GAVE ME EVERY REASON TO BELIEVE I FOUND THE ONE.

Historiaprovet avklarat. Vet inte hur det gick så fråga inte. Nu måste jag i alla fall satsa en hel del på engelskan. Det är ritkigt mycket att plugga till. Får ju inte glömma de 300 sidorna i The Shakespeare Secret jag inte har läst heller! Måste börja med det nu.

Jag är utbränd. Behöver lov.

Glömde ju säga att jag och Frida fick MVG på vår depressionredovisning i psykologi ;) Fast jag vet inte om jag får det i betyget. JAG HOPPAS!

• YOU DON'T HAVE TO LOVE IN WORDS BECAUSE EVEN THROUGH SILENCES LOVE IS ALWAYS HEARD.

Jag är inte väldigt bra på att fotografera men ja man ser att det är en muffins (:

Bakade nyss lite Björnbärsmuffins NAM NAM NAM jättegott haha! Gjorde dubbelsats och det blev 28 st minus bildens muffins, den åt jag (: Så det räckte typ precis till klassen och "Gittan". Tyvärr så får ni bara en ja, orkade verkligen inte baka 60 st så ni fick 2 var :/

Nu är frågan hur jag ska ta med alla 27 muffinsarna till skolan hela och fina (: Men jag hoppas inte att ni klagar ändå jag menar jag är ju den första som INTE KÖPER fika när det är en bakdag he-he. Lite plus borde man ändå få.

Nej nu måste jag plugga lite till historiaprovet - Upplysningstiden och källkritik låter gött!

• SOMETIMES YOU DON'T REALIZE HOW MUCH YOU CARE FOR SOMEONE UNTIL THEY STOP CARING FOR YOU

Jag har klädbrist. Har absolut inget att ha på mig. Känns som att jag har samma kläder på mig om och om igen. Behöver shoppa och fylla på garderoben. Måste erkänna att av någon anledning så är min garderob rätt full haha. Det dåliga är att nu framöver kommer jag bli jättepank. Ullared (4 dagar kvar), julklappar, (kanske en iPhone...jag ber och jag hoppas haha). Jag vill vinna på lotteri och bli rik (:

Innan mitt jullov börjar har jag 2 prov och en inlämning kvar WOHO! Sen när jag väl har lov så har jag 2 inlämningar att göra...o.O vad är detta för något? Sen när ska man plugga under lov? Insane.


• TEACH ME HOW TO DREAM FOR I ONLY KNOW HOW TO DREAM ABOUT YOU.

Köpte denna hårsprayen när jag var på Ullared för ett tag sen och tänkte att jag kunde dela med mig litegrann av vad jag tyckte om den!

Bobby's Extreme Strong Hold Spray
Pris: 100 ml Ca 35 kr
250 ml Ca 70 kr
Betyg: 4/5


Jag tyckte att den var riktigt bra! Luktar jättegott! Det som är ännu bättre är att du slipper använda skit mycket varje gång för att håret ska hålla. Det räcker med att spraya litegrann (:

Det negativa var ju priset på hårsprayen. Ja, 70 kr för en hårspray är dyrt tycker jag haha. Vissa kanske tycker att det är värt det. Dock köpte jag min 250 ml från Ullared för ynka 20 kr!! Och jag ska lasta hem fler på fredag haha. Både till mig själv och till mina syskon som också gillar den ;)

Om man inte vill lägga ner 70 kr på en sån här spray eller åka ända till Ullared kan man alltid köpa Schwarzkopf's Got2Be Sexy, 300 ml för ca 50 kr. Luktar som godis och är lika bra :)• TWO IS BETTER THAN ONE


Boys Like Girls feat. Taylor Swift - Two is better than one

Tyvärr kunde man inte riktigt lägga in musikvideon här så fick ta en sån här för att kunna dela med mig litegrann av musiken jag tycker om (: Observera fel i lyricsen och det är inte jag som gjort den!
Enjoy!

• TIME IS WHAT WE WANT MOST, BUT WHAT WE USE WORST.

Gjorde min första labbrapport idag! Den skulle lämnas in senast 23.59 idag och jag var ju sådär 3 och en halvtimme tidig då hehe. Jag hoppas dock att den blev bra haha man vet aldrig med Dronten :/

Kände att det var dags att belöna sig själv! MED CHIPS nam nam nam :D! Jag lever onyttigt ja, pommes, chips, godis, choklad och kött, but that's me! Det enda nyttiga jag äter är frukt (: Idag är jag snäll och är hemma. Dags för film och fördriva tiden litegrann. Fixade hem lite filmer så har några att välja på så vidare jag inte kollar på alla (:

Have a nice evening!


• I NEVER THOUGHT I WAS NORMAL, I NEVER TRIED TO BE NORMAL

Varför lär jag mig aldrig?! Sluta plugga och göra läxor dagen innan! Så nu sitter man här och försöker göra en labbrapport men oj just det ja! Jag gjorde ju labben med Rebecca och värdena skrev jag ner i hennes häfte! Gött Yvonne. Men jag får väl hitta på några värden...

Gick till skolan idag och det tog bara 20 min (Y) woho haha. Tiggde skjuts hem från Ida men vi bestämde oss för att dra till McDonalds. FYFAN vilka goda pommes jag fick! Rebecca och Ida körde på Happy meal.

Jag tror jag är smått beroende av pommes frites ja (: nam nam nam

• A LOT OF PEOPLE LIKE SNOW. I FIND IT TO BE AN UNNECESSARY FREEZING OF WATER

Märke nyss att mitt första inlägg under december månad handlade om foki -.-

I alla fall, sitter faktiskt och läser The Shakespeare secret som vi håller på med under engelskan. Vi ska vara på kapitel 37 imorgon och jag har kommit 2 meningar in i prologen (: Väldigt duktigt av mig. Men den är ju inte alls lockande! Just nu läser jag från kapitel 32 så att jag åtminstone kan försöka svara på lite frågor hon ställer imorgon hehe.

Jag har lite svårt att förstå att det faktiskt är december nu. Men jag klagar inte (: haha för ULLARED närmar sig :D Gänget ska ju dit igen nästa fredag och då blir det till att bränna pengar igen! Men det är helt klart värt det.

Måste återgå till läsningen nu, har 5 kapitel kvar.


• IT IS BETTER TO BE HATED FOR WHO YOU ARE THAN TO BE LOVED FOR SOMEONE YOU ARE NOT.

Jag tror nästan alla vet att jag ogillar, näst intill hatar hon Anchisa, bloggaren. Jag tänker inte gå in på detaljer om varför jag ogillar henne så oerhört mycket för då kommer det bara spåra ut -.-!! Den som kallar mig för wannabe foki eller "du ser ut som foki", den personen skjuter jag -.-

Hur som helst så klickade jag nyss in på min egen blogg och vad märker jag? JO Hennes jävla face på min blogg!!!!! En jävla messenger reklam hon har gjort som nu har dykt upp på min blogg. Seriöst?!??! Håll dig borta från mig. GAAAH...