MOMENTS COME AND GO BUT MEMORIES LAST FOREVER.
Nu bombar jag er med bilder. Idag hade jag min sista konsert med min kör som jag har gått i sedan jag var 10-11 år. Känns så tomt nu. Inga körövningar, inga konserter, inga repningar eller gossipsnack och skratt. I januari ska jag börja plugga igen och kommer så småningom flytta så detta blev mitt sista år. Att börja på musikskolans kör i Hässleholm är nog mitt smartaste och stoltaste val jag gjort än så länge, har nog inte gjort så många smarta val under de snart 20 åren jag levt haha.

Jag har lärt känna oerhört många vänner, vissa har även blivit en närmre vän till mig. De senaste 3-4 åren har dock varit de bästa. Så många fina minnen som jag aldrig kommer glömma. Jag tror att minst 50% av mina magmuskler kommer från all skratt tillsammans med er. Att ta sig till kören varje onsdagskväll har blivit en rutin för mig haha fan ska jag göra nu. 

Ps. Har skitmånga fler bilder och det är några som inte är med, men kände att jag antagligen skulle bli mördad ifall jag publicerade bilderna. Kladdade över vissa personers ansikten på en bild av samma orsak haha.

MESSAGES
Posted by: Isabell

ÅH :( känns så tomt nu :(:(

2011-12-21 @ 10:54:14
URL: http://popfisk.blogspot.com

Leave me a lovely message here:
But please notice:
- I DO NOT answer questions like "Allt bra med dig?" etc. but feel free to ask me anything else.
- I DO NOT care about your "frågestunder" or "tävlingar".
- DO NOT advertise!

Name:
Remember me?

E-mail address: (Your e-mail address is safe with me!)

URL/Blog:

Message:

Trackback
RSS 2.0