• THE HARDEST THING TO SEE IS WHAT IS IN FRONT OF YOUR EYES.

Tog bussen upp till stan för att fixa lite saker idag och det var enormt varmt ute, jag klagar inte (: Men vafan bussen var som en bastu! Det var apvarmt i bussen utan någon ventilation eller öppna fönster. Jag svettade sönder o.O

Har haft världens dilemma idag, bland annat vad jag ska ha på mig för kläder imorgon. Imorgon tar min fina pojkvän studenten! Man vill ju inte vara för finklädd, det är trots allt han som tar studenten men man vill ju inte vara för vardaglig heller...fan alltså klääädeeer.

• MARY KAY SATIN LIPS - LIP BALM & LIP MASK

Mary Kay Satin Lips Set - Lip Balm & Lip Mask (8g + 8g)
Pris: 170 kr/st eller 325 kr/set
Betyg: 4,5/5


Beställde detta set från Ida, som är en hudvårdskonsult för Mary Kay. Jag brukar vara lite skeptisk över produkter som är lite dyra, för om de inte funkar på mig blir jag bara sur över att jag spenderat så mycket pengar på det haha.

Har testat dem en gång och jag dog nästan lite! Fy och helvete vad bra de var! Masken gjorde mina läppar så oerhört lena! Tusen gånger lenare än när man skrubbar med en våt handduk eller tandborsten haha! Det bästa var att man bara behövde använda pyttepyttepyttelite! Masken använder man 1-2 gånger i veckan och läppbalsamet när det behövs! Har inget annat att säga än att de är MEGABRA!

Det enda lilla negativa var ju som sagt priset men ja har man testat dem så tycker man nog att det är värt det ;)

• DAG ELVA - NÅGON JAG KAN PRATA OM ALLT MED.

Denna punkt är väl ungefär likadan som en annan dag, vem min bästa vän är. Jag måste svara samma även på denna punkt. Min kusin kan jag verkligen prata om allt med. Då menar jag allt, jag känner inte att jag behöver dölja saker för henne eller tänka efter vad jag kan eller inte kan säga. Går man och shoppar med henne kan jag ärligt säga att jag tycker en tröja hon tycker om är ful utan att hon blir sur haha. Och det är ju så det ska vara. Hon vet förmodligen allt om mig. Detta är inte något man kan göra för alla och ibland tar det tid innan denna egenskap eller vad man ska säga sker.

• SHE'S BEGINNING TO REALISE THAT HE MIGHT REALLY BELONG TO HER.

Min bloggpaus är nu över!! Skolan är nästan rätt så över, även om man vill skjuta vissa tröga ärthjärnade lärare. Jag tycker att lärare ska vara lika svår och jobbig att utbilda sig som läkare! VAFAN ingen vill ha crappy lärare. Och vem är det som utbildar läkarna? Jo lärare. Om läraren suger så är nästan allt kört. Nej sluta klaga.

Har så mycket att berätta haha men jag måste bara få använda en dag coh dega serier och inte oroa mig för skolan. Känns awesome.

• IF YOU COULD READ MY MIND, YOU WOULD BE IN TEARS.

Om exakt 2 veckor, minus några timmar sätts betygen. Tills dess har jag:
  • Slutprov i Kemi B
  • Fysik B-prov
  • Biologi B-prov
  • Historia A-inlämning
  • Svenska B-tal
  • Fysiklabrapport
  • Kemilabrapport
Åh jag vill dö. Framöver kommer jag tyvärr inte ha nåt liv men efter det då jääävlar!

Kommer nu ta en bloggpaus (förhoppningsvis även facebookpaus), återvänder efter kl 10.00 den 30/5.

• LIFE'S SHORT, EAT COOKIES.

Kakor är gott. Det är bra att ha kakor hemma som snacks. DOCK INTE BALLERINA. Har märkt att nästan varenda gång man ber pappa köpa kakor så kommer han hem med ballerina. Inte nog med att det är ballerina utan det är 3-pack-ballerina :O Wtf?! Varför inte singoalla? Mums!...Jävla kaknörd jag låter som nu men hur som helst, inga fler ballerina tack.

Uppdateringen har inte varit på topp, men jag har bara varit allmänt trött och saknat min pojkvän. Vill höra hans röst, krama om honom, kittla honom, bara känna hans närvaro. Men ja vad ska man göra.

När jag trodde att jag inte hade mycket kvar i skolan, så insåg jag att jag visst hade det. Lite mindre än en månad kvar men megamycket att göra. Det här går inte ihop.

• WE'RE JUST TWO PEOPLE DESTINED TO COLLIDE.

Har nog inte mycket mer att säga än att jag är helt slut efter att ha dansat i 1,5 timme i lilla perstorp som ledde till skavsår i vänstra lilltån :( men det har varit kul! Man måste helt klart bjuda lite på sig haha. HAde dessutom en historialektion utomhus idag :D det gillas höhö. Vill bara sova nu haha men måste ta och börja läsa min äckliga svenskbok och sen bädda ner mig i sängen inför semifinalen i eurovision!

• SOMETHING HE SAID KEPT HER UP ALL NIGHT.


Ear cuffs, Glitter


Skulle in till stan efter skolan för att köpa en jeansjacka jag hade varit kär i sådär ett halvår! Men tyvärr hade någon snott min storlek så får köpa den när jag ska till malmö! Istället kom jag hem med dessa ear cuffs :D! MÅste bara säga I LOVE IT.

• PARK JUNG MIN - NOT ALONE.

Park Jung Min (SS501) - Not Alone (Eng subs, dock väldigt dålig haha)

Låten har varit ute ett tag men ändå! Det var ett tag sen jag lyssnade på K-pop måste jag säga. Min favorit grupp bland K-pop, SS501 som vissa vet, tog en paus sen förra året för att satsa på solokarriärer. Asså åh vad jag saknar dem! Det ska komma ut ett nytt album detta året  och jag längtar. Men nu får man väl nöja sig med lite solister istället.

 


• EVERYTHING WILL BE OKEY IN THE END. IF NOT, IT'S NOT THE END.

Off to Klippan.

• A WOMAN'S HEART IS A DEEP OCEAN OF SECRETS.

Jag vet inte var jag ska börja. Denna veckan har varit lite..annorlunda. Jag är så oerhört dålig på att förklara, normalt brukar endast jag själv förstå mina egna "förklaringar". Tänker dock inte gå in i detaljer, det är ändå mitt privatliv. Men det har i alla fall varit en väldigt grå vecka, nästan två veckor till och med. Enda tillfället då jag känt mig en aning mindre grå har väl varit vid tillfällen då jag umgåtts med vänner för då har jag annat att tänka på. Men när det är över är det bara jag och mitt dumma hjärta och hjärna kvar.

Vad ska man göra när man har ton av hemligheter och inre tankar man vill ha sagt men varken kan eller vågar säga. När man väl får det sagt blir man mött av kalla, oförståeliga eller inga responser alls. Då är man bara tillbaka i ruta ett igen. Brukar tycka att jag är riktigt stark! Men ibland måste jag bara erkänna att jag faktiskt inte är så stark. Jag brukar gå runt och vara så avundsjuk på andras liv. Jag vet att jag har tak över huvud och mat 3 ggr om dagen m.m. medan vissa i andra länder inte har det. Det jag är avundsjuk på är att de har sina nära och kära som stöttar en och förstår en. Mitt liv är komplicerat nog och jag klarar inte av att det ska bli ännu mer komplicerat. Och jag förstår heller inte folk som ska klaga och ta ut sin ilska på andra med en ursäkt att man inte har "hittat sig själv" i livet?! Det är ju bara patetiskt. Du har ett liv, din egen fria vilja, du har dina nära och kära som stöttar och förstår dig, vafan ska du klaga för?! Vad hade jag inte gjort för det. Varje steg jag tar och varje beslut som görs har nästan aldrig varit för mig själv. När jag äntligen har gjort något för mig själv får jag kämpa för att behålla det och det är inte lätt när personerna det berör inte förstår.

Tycker att det har gått lite överstyr nu. Men denna blogg tillhör mig och mer behöver jag inte säga. Alla känner sig lite extra dyster lite då och då och vill inget mer än att ha någon som bryr sig om en och kanske till och med offrar någon timme av sitt liv att lyssna? Under mina gråa veckor har jag ändå försökt att dölja det och heller inte velat ta ut det på andra. Att jag sen legat i sängen och dränkt mina kuddar med tårar är ju en annan sak. Jag vet själv att jag inte är någon jättebra uppmuntrare men dock en bra lyssnare. Detta räcker ju såklart inte alltid, speciellt när man vill få saken löst. Men om man vet att det inte går att lösa så räcker lyssnandet faktiskt. Tyvärr är även det för mycket begärt och det sista man vill är att någon man bryr sig om ska ta ut deras ilska och sånt på sig. Kanske borde gå och bli kristen, för tydligen så ska Gud vara hos en hela tiden och jag kommer ha någon jag kan räkna med i alla fall. Många tror att de förstår hur jag känner eller hur det är, men ärligt talat så nej, det gör ni inte för ni vet inte allt. Men hur som helst så uppskattar jag tanken att ni åtminstone försöker förstå.

Nej vafan nu har jag nog skrivit för mycket och dränker snart min dator. Hade verkligen inte klarat mig utan den nu. Ska ta och leta upp en komedifilm jag kan ta och se och escapa världen litegrann. Förhoppningsvis blir morgondagen bättre. Förhoppningsvis. Och hoppas innerligt att de som läst detta långa onödiga inlägg inte tar åt sig.

• LIFE ISN'T A FAIRYTALE BUT WE CAN AT LEAST PRETEND LIKE IT IS.

En bal på slottet! Hämtade ut biljetten för vår bal idag (: 5 och en halv vecka kvar. Samtidigt som man vill gå på balen och ta studenten så vill man ändå bara skjuta upp det. Man är så nära "slutet" att man inte vill.

Märker att jag knappt har något att säga i mina inlägg längre haha.

• I LOVE THE SMELL OF YOU ON MY CLOTHES.


Flora by Gucci Eau Fraîche


När jag var
på stan med Rebecca igår testade vi denna parfym. Luktade så underbart gott :O Blev lite sugen på en ny parfym då, men ja eller hur att denna kommer bli min haha!

• BY THE WAY, I'M WEARING THE SMILE YOU GAVE ME.


Dubbelring, Glitter

 

Gick på stan med Rebecca idag och hittade denna ring. Måste bara säga att den är så U N D E R B A R! Min förra korsring gick ju sönder (JC), skitkvalité. Åh jag vill shoppa, fortsätta shoppa, men inte här utan i malmö höhö. Denna skolvecka är ju helt konstig, har typ en-två lektioner varje dag. Är inte ritkigt van vid det men jag gillar det haha. Studenten närmar sig.


• HOPE FOR THE BEST, PREPARE FOR THE WORST.

Mitt krig med fysiken har fortfarande inte upphört. Försöker för tillfället fly från skrivbordet, men måste tillbaka snart. Jag längtar tills morgondagen är över men samtidigt inte. Jag orkar inte med detta, heller inte alla problem och tankar som ska dyka upp när jag redan krigar. Längtar till den 23 maj. Köpenhamn, mitt ljus i mörkret. Iväg med härliga människor och en paus från allt kaos. Deprimeradtjej_92