NEGATIVITY ISN'T THE WAY TO GO, SMILE MORE, EAT SOME CHOCOLATE.

Examinationsuppgiften är klar och inlämnad. Bara tentan på fredag med sen har jag typ lov. Är fan skitnervös inför tentan på fredag. Blä. Just stay positive! Hoppas alla i min närhet håller tummarna åt mig.
 
I fredags var det min sista praktikdag och det blev väl någorlunda emotionellt när jag skulle tacka mina handledare och personal som tagit hand om mig och lärt mig så otroligt mycket! De har satt ribban högt till mina framtida praktikplatser haha.

DON'T BE CONFUSED BY MY SHYNESS, IT'S ONLY BECAUSE WORDS CAN'T EXPRESS WHAT YOU MEAN TO ME.

 
Sitter här med en kopp te, lussebulle, julmusik, levande ljus och en massa snö utanför. Kan nästan inte bli mysigare. Har pluggat hela dagen och är helt slut. Har enorm tentaångest. Måste bara kämpa lite till, sen bär det av till Skåne, till familjen! Åh vad jag längtar tills det blir jul.
 
Har inte följt julkalendern på länge. 10 år sedan sist och jag är ändå bara 20 haha. I år gör jag ett undantag för att det är Mysteriet på Greveholm 2! Uppföljare till min absoluta favorit-julkalender haha, även om jag vet att det antagligen inte kommer leva upp till originalet.
 
Är förresten inne på min sista vecka av praktiken och jag kommer absolut sakna stället. Hoppas verkligen att mina framtida praktikplatser och mitt framtida jobbställe kommer vara lika bra om inte bättre! Har fått så mycket beröm från patienter och sjuksköterskor och det värmer enormt :)