YOU KNOW I CAN ALWAYS LOVE SOMEBODY ELSE, JUST NOT AS MUCH AS I LOVED YOU.

Har saknat London så oerhört mycket de senaste veckorna. Vill verkligen dit igen och denna gång med mer pengar så jag kan shoppa ännu mer :D Nej men åh. Hade jag haft tid nu hade jag tagit en weekend resa dit. Jag ska fan dit i år. Någongång under 2012. I maj är det 3 år sedan jag besökte denna stad för första gången. 

Igår hade jag mitt första examinationsseminarium! Jag var väääääääääldigt nervös. Skakade och kunde knappt prata ordentligt haha. Vet inte riktigt om jag gillar den här formen av examination x) Senast torsdag kommer vi få besked om vi blev godkända eller inte! Så det har gått en dag, bara en kvar! Hoppas på det bästa!

MY HEAD IS CURRENTLY A HORRIBLE PLACE TO BE.Har varit jätteförkyld sen i torsdags. Jag är nog inte van vid norrland (växjö).  Huvudvärk, ont i halsen, öm i hela kroppen och illamående? Minns ingenting om illamående sist jag var sjuk. SÅ under helgen har jag typ drogat halstabletter, alvedon, sömn och sex and the city! Nice. Hoppas iaf att det går över snart, har ett examniationsseminarium på tisdag och måste verkligen bli godkänd på det! Ska tillbringa denna söndag till att läsa några arbeten. Så mycket jag orkar i alla fall :)

HOW COULD YOU GIVE HER ALL THE LOVE I GAVE YOU?Ännu en syster som fyller år, hela 23 år. Det firades med lite budapesttårta! Förutom all grädde, så är den väldigt god! Sen 2012 börjat har jag typ ätit tårta 3 gånger nu. Snart blir det ännu en tårta till! Första halvåret är alltid full med tårtor haha.

I'LL BE THERE FOR YOU. THESE FIVE WORDS I SWEAR TO YOU.Bokrean startades i tisdags och jag har vandrat rundor i olika bokaffärer i Hässleholm! Hittade inte så mycket som verkade intressant förutom dessa tre godingar! Har Keplers första bok Hypnotisören som är awesome så kunde inte motstå att köpa den andra! Ser fram emot den tredje med haha. Behöver jag nämna något om Stephen King? Nej. Åhhh nu har jag något jag kan underhålla mig med under mina tågresor :D Nästa mål är att spara pengar till att köpa Nicholas Sparks böcker!

SO TELL ME NOW, WHERE WAS MY FAULT IN LOVING YOU WITH MY WHOLE HEART.
Top - Bik Bok
Pants - H&M
Belt - Don't know
Watch - Guldfynd


Åh det var så soligt idag! Hela 6+ grader när jag lämnade huset men det blåste som in i helvete. Så mycket att den lockade in mig i en bokhandel och jag kom hem med en Stephen King-bok! Ska dit igen imorgon, hittade fler böcker av Stephen King som var på rea!

WAIT FOR THE BOY THAT WOULD DO ANYTHING TO BECOME YOUR EVERYTHING.Nu sitter jag här och undrar varför jag inte använde instagram tidigare? Det är 7 miljoner mycket lättare att uppdatera där än på blogg.se haha. Är i en sån lat-period nu, orkar inte ta fram systemkameran och fota, föra över till datorn, redigera och sen göra ett inlägg. Mycket snabbare med iPhone! Tummen upp på det! Så om någon vill följa mig där så går jag vid namnet yviiie. Notera att det är 3 st "i" hehe.

AND EVERY MOMENT I SPEND WITH YOU, IS THE MOST BEAUTIFUL THING IN MY LIFE.Har lite smått börjat använda instagram nu, lite lättare att uppdatera än blogg.se faktiskt. Och redigeringen är ju ett stort plus! Något man kan underhålla sig själv med när man pendlar. 

Lilla söta Rebecca fyllde år för någon dag sen och vi "firade" henne igår med lite mys, schlager och kind of frågesport! Känner oss som tanter nu men det var kul haha. Träffade hennes hund och den var HUUUUUGE, men väldigt söt. En dag, bara vänta, en dag försvinner min hundfobi! 

Ska fortsätta och kolla på Charmed tillsammans med mina pistage-, chilli- och cashewnötter!


AND SHE WANTS TO BE YOUR ADDICTION.Om sommaren vägrar komma till mig får jag väl helt enkelt ta sommaren till mig. Mitt rum luktar jordgubbar nu från denna underbara body buttern! En del av en gåva. 

Måste rota igenom hela köket senare och se om jag hittar något som helst ätbart som jag kan ta med mig som lunch till skolan imorgon. Jag hoppas det blir en kort skoldag. Det är ju trots allt fredag imorgon! Inte vill man jobba med ett arbete en fredag ;) dessutom har jag en enorm träningsvärk i mage-rygg-sidan efter lite träning framför tvn haha. Rör mig som en robot nu så jag vill bara ligga i min säng (a)

I AM ADDICTED TO WASTING TIME.


Bildbrist - Sensommar 2010.

Känslan man får när man slipper gå runt och känna sig som en uppstoppad korv pga all klädsel, bara kunna gå barfota på gräset och ja, ni fattar. Åh jag längtar tills det är sommar och jag kommer aldrig klaga på att det är för varmt längre!

Kort sammanfattning av min helvetiska dag - tar tåget 15.09 från Växjö och ankommer till Hässleholm C eller ja UTANFÖR Hässleholm C i tid vilket inte händer så ofta för att sedan få reda på att vi inte kommer in på plattformen och står stilla där i en timme. Efter en timme åker vi tillbaka till Osby för att sedan ta bussen till Hässleholm. Min resa hem skulle ta ca 2 timmar men istället tog det hela FYRA jävla timmar. Alltså spenderade jag hela 6 timmar åt att åka tåg/buss på denna fredag. Såklart var det värre för vissa resenärer som skulle till flygplatsen men jag hade en lååång dag och det är okej att vara sur när man bara ätit 2 clementiner under 8 timmar och verkligen ville hem och äta! Inte nog med det. Framför mig satt en jävlans skitunge (jättebebis med napp) och hoppar rundor, bankar, glor på mig och FISER ett x antal gånger! Vafan gör mamman? Ingenting. 

En trött jag ska nu ta och sova efter en låååång dag. Godnatt :)

WISHING I COULD BE WITH YOU AND SHARE THE VIEW.


Åh vad jag älskar bilden. Finns inget som kan beskriva mitt liv bättre än den :) 

Hade mitt första seminarium idag, var så oerhört nervös. Jag är så mycket bättre på att formulera mig genom text och så. Sen är det ju lite sådärr när man ska prata inför en grupp främlingar typ haha. Men jag TROR jag blev godkänd på båda. 

Jag stör mig riktigt mycket på personer som ska uppdatera sin facebook KONSTANT. Var 10e minut ser man något riktigt onödigt i stil med "jag har ätit en ostmacka"?!?! Jaha? Ser det ut som att jag bryr mig eller? xD Eller det klassiska - något hemskt hände nyss mig, men vill inte ta det på facebook. Men ni förstår mig, om jag fortsätter skriva fler exempel så kommer jag avslöja hela min facebook. Jag känner verkligen för att ta bort personerna som vän och om de är modiga nog och frågar varför så är svaret helt enkelt: "du uppdaterar för mycket onödigt skit och jag orkar inte läsa dem. Bli vän med mig igen efter att du slutat uppdatera om varenda minisak." Nu vill jag då inte låta som en bitch, men jag är rätt säker på att det är fler än jag som känner så!

Nu ska en trött jag gå och lägga mig.