I THINK I SAW YOU IN MY SLEEP DARLING.Idag fyller min lillasyster år och det firades med lite tårta! För övrigt är jag riktigt trött och sleden. Känner mig för att sova ut en hel dag men det får vi ta efter imorgon! Jag hoppas att vi kommer få det mesta gjort då inför seminaret nästa vecka. Då kan jag ligga hemma och chilla med boken i sängen istället för att ta mig upp kl 6 på morgonen! 

Jag är så trött på skånetrafiken. Tåget blev 40 minuter försenat igår och idag! Jag hoppas innerligt att det kan vara i tid imorgon! Läggdags snart för mig, jag som kom hem för en stund sen typ haha.

EVERYONE HAS AN ADDICTION. MINE HAPPENS TO BE YOU.


Kände att jag dumpade mina studier för dessa godingarna! Hur hade världen sett ut om inte choklad fanns. Choklad och surt är absolut det som dominerar i min godispåse haha. Ska ta och bädda ner mig i min säng som jag precis bytt sängkläder på och då är den som skönast! Sätta på tvn och somna till det. Av någon anledning har jag rätt lätt att somna när tvn är på men är man framför datorn kan man vara uppe till ja, hur länge som helst.

I TALK ABOUT YOU ALL THE TIME BUT WHEN YOU ARE THERE, I AM SPEECHLESS.Hur jag spenderar min söndagskväll då. Försöker förbereda mig inför föreläsningen imorgon, med andra ord försöker verkligen vara duktig nu haha. Egentligen tycker jag att det är rätt intressant bara det att sättet det är skrivet på är så drygt. Tanken av att vakna riktigt tidigt imorgon gör att jag bara vill krypa ner i min säng och sova nu haha. Och så ber och hoppas vi att tåget/bussen inte blir försenad.

Tog även en söndagspromenad, mer en powerwalk med lillasyster. Måste se till att jag rör på mig mer.

TAKE A CHANCE, BECAUSE YOU NEVER KNOW HOW ABSOLUTELY PERFECT SOMETHING COULD TURN OUT TO BE.Har ju varit på jakt efter en vintage/"old-fashion"-klocka och hittade en igår i äkta läder - en herrmodell! Jag ville egentligen ha en klocka med ett urband utan mönster, men det var rätt svårt att hitta en som föll mig på smaken haha. Efter att ha testat denna var det faktiskt inte så illa. Blev min för ynka 186 kr, som sagt rea ♥.

YOU ARE STILL THE FIRST THING THAT I THINK OF WHEN THEY SAY 'MAKE A WISH'.Topp, gammal (instoppad klänning) - H&M
Höga shorts - H&M
Tights - H&M

Känner att jag gör reklam för H&M nu när hela outfiten endast bestod av kläder från H&M. Det var ett bra tag sen jag bloggade. Har haft fullt upp med att fixa massa saker till plugget, CSN, kurslitteratur, månadskort och allt skit. Kände mig helt stressad sen det nya året hade börjat. Nu har det dock lugnat ner sig litegrann. 

Jag har sååå mycket att berätta och visa upp, jag menar har gjort riktiga fynd när jag shoppat att jag bara vill dela med mig och har varit med om en hel del men det känns så onödigt att ta med gammalt skit nu. Kanske helt och hållet skiter i det haha. Var ute på stan med en vän idag och jag är enormt glad nu haha! Kom hem med ännu mer nytt att jag nästan vill sova med dem. Och det fick jag för under 300 kr. Älska REA.

EVERYTHING ABOUT YOU IS SO DAMN ADDICTIVE.Absoluta favorit chokladen! Den delar första plats med Maltesers haha men ni kan inte ana hur mycket jag har ätit av den dessa dagarna. De såldes för en väldigt liten peng på ICA Maxi för några dagar sen så köpte skitmånga! Nam nam nam, gott! Har dock snart inga kvar..