YOU CAN'T USE UP CREATIVITY. THE MORE YOU USE, THE MORE YOU HAVE.Känslan man får efter en 7km joggingtur! Så grym man känner sig, tror inte att en mil kan vara några problem egentligen! Ska vandra iväg till ICA sen och hämta ut paket! EN underbar start på dagen. 

Spenderade typ hela tisdagen i Lund och Malmö och blev även fotad för en tidning, typ nån Malmö streetstyle thing. Har varit i Bjärnum och hälsat på min nyfödde kusin, JÄTTESÖT! och liten! Sen har man spenderat ca 4 timmar på att pynta BH med Rebecca. Kommer bli så snyggt med kanske ett djupringat linne. Vill aldrig pilla med paljetter mer haha.

YOUR LIGHT WILL SHINE WHEN ALL ELSE FADES.Åh, vet inte vart jag ska börja. Jag har äntligen sådärr 2 månaders ledighet! Nästan inte van vid att inte ha något att göra! Men det är så skönt. Har kollat på filmer/serier sedan lördag non-stop utan skuldkänslor!! Och även hunnit rensa mitt rum! Slängde bort typ 1 ton papper och skit. 

Hoppas jag kan blogga någorlunda normalt nu i sommar, men tycker inte att det är lika kul längre, är lite mer besatt av instagram istället hehe så där är jag betydligt mer aktiv - yviiie

Nu kommer istället en stor nyhet! Är ni beredda? ;) - JAG SKA FLYTTA! I mitten av augusti får jag nycklarna till min lilla student-etta i Växjö, campus! Det är helt ofattbart! Känns så spännande! Och INGET MER PENDLANDE. Så nu bläddrar man i IKEA-katalogen istället för kollegieblocket!!