DON'T YOU WORRY YOUR PRETTY LITTLE MIND, PEOPLE THROW ROCKS ON THINGS THAT SHINE.

Åh jag är så nervös. Har praktisk examination imorgon och fredag. Imorgon är det i ergonomi så kollar igenom ergonomiklippen och fallen just nu. Jag vill få allt överstökat men måste bara komma ihåg att inte stressa igenom, speciellt inte på fredag i alla fall. Hoppas och ber att mina ben kan lyssna på mg imorgon och göra som jag säger och hoppas att jag kan använda min hjärna på fredag när det är det kliniska. 
 
För övrigt så har jag nu läst ut 50 shades-trilogin. Skulle läsa ett kapitel igår kväll innan jag gick och la mig och slutade med att jag läste ut hela sista boken. Det hände något i slutet av boken och jag satt helt uppskakad och hjärtat bultade så högt att jag hörde det! Så vid 3 på morgonen när jag var klar med boken var jag för uppskakad för att sova, så somnade antagligen inte förrän vid 4.30-5. Tur att man började 13 idag men ändå. 
 
50 shades är helt klart så mycket mer än erotisk som folk säger. Jag fällde tårar här och där vilket jag inte gjort tidigare och jag är helt förälskad. Tycker att böckerna är bättre än Twilight. Men ja, vad ska jag nu läsa, förutom kurslitteraturer då...

I'M JEALOUS OF PEOPLE WHO GET TO SEE YOU EVERY DAY.

 
Medan största delen av studenterna här lever på frysta rätter, köttbullar och makaroner så tar jag det massa snäpp högre upp och njuter av mina skills inom matlagning haha. I torsdags hade jag en day off från skolan och bestämde mig för att göra vietnamesiska bánh cuốn! Finns såklart olika varianter och detta är mammas variant. Mums fillibabba. Första gången jag gjorde det själv och det blev mycket bättre än förväntat! Kan även här garantera att detta är så gott att ni kommer bli beroende så fort ni smakat!! Ännu en fördel med att vara asiat!
 
Fredag = fredagsmys. 

HONEY I HAVE FLATS HIGHER THAN YOUR STANDARDS.

 
Jag var ju som sagt i London för några veckor sedan, kan knappt fatta att det har gått några veckor nu. Hur som helst så kom jag hem med en hel del med kläder, väskor, skor och annat. Ändå har jag ingenting att ha på mig :) Skorna kommer från London, 11cm klack, helt lagom. De är ursnygga, mycket snyggare i verkligheten. Under soliga höstdagar kommer de pryda mina fötter så snälla låt det bli några soliga dagar då och då! Annars får de stå och vila tills våren kommer. 

IF AT FIRST YOU DON'T SUCCEED, ORDER A PIZZA.

 
Nu när jag har flyttat så gör man ju allt själv, diska, städa, laga mat och allt annat. Det är faktiskt inte så farligt. Tycker jag är rätt bra på det ändå. Speciellt matlagningen haha, folk som tror att jag kommer leva på nudlar och pizza kan ju glömma det. Det är rätt kul att laga mat och ännu roligare när du lyckas göra lite mer avancerade saker. 
 
Mammas smördegspiroger med smaker från det kinesiska köket. Inte för att det är så svårt att göra det men  mumsfillibabba så goda de är! Kan äta så många utan problem. Har ni testat en bit så kan ni inte avstå. Jag lovar! Min mamma är bäst på matlagning, jag aknske inte är lika bra, men jag är påväg dit ;)

I'M SORRY THAT I TRY AND YOU DON'T.


Saker jag haffade hem från mässan: VeckoRevyn, rabattcheckar, penna, handsprit, SB12-tabletter, block, Kinder Bueno x2, Tic Tac x2, Wasa-bar, "vattenflaska", disktrasa, tygkassar.
 
Igår fick jag sällskap av lilla Hanh som spenderade natten hos mig. Väldigt trevligt och har ju inte träffat henne på ett tag. Vi gick även på mässan här och haffade en del saker som ni kanske ser. Dock hade jag velat ta mer godis haha. Min favorit bland sakerna måste vara tygkassen Book Bag från adlibris! Så fin den är! Kommer användas flitigt! Sen måste det vara Kinder bueno-chokladen höhö. Nästa gång får jag gå dit tidigare så jag kan ta fler saker. Måste ju passa på ;) 

DO IT TODAY OR REGRET IT TOMORROW.Har haft en toppendag! Sitter fortfarande och tänker på det, kommer aldrig glömma det heller haha. Övade på att ta venprov idag och vet ni vad, idag så lyckades jag, det kom ut blod och den känslan var grym haha. Kände mig som ett barn men jag var ju så nervös och det var andra gången jag stack i  en ven, under dem här 20 åren jag levt liksom! Måste bara öva på att inte bli så nervös haha. Jag är alltså inte så dålig som jag trodde! 
 
Mitt humör är på topp så jag har bestämt mig för att trotsa förkylningen och dra ut på en löptur! Har inte tränat på ca 3 veckor så måste nog börja snart. 

NEVER BE SOMEONE WHO WALKS AWAY EASILY. I'M HERE TO STAY AND MAKE A DIFFERENCE THAT I CAN MAKE.Varit hemma en sväng därav outfit-bilden, Har ingen riktig spegel i Växjö än, men det ska fixas! Plaggen är från London. Ångrar så mycket att jag inte shoppade mer, speciellt när man fick reda på att väskan bara vägde 14 kg. Hade kunnat handla hela 6 kg mer haha. Vafan alltså, nu vet jag det till nästa gång!
 
Har antagligen berättat detta till varenda kotte men måste bara dela med mig haha. Beställde en ny säng på Jysk, en 120 cm bred så jag kan rulla 2 varv utan att ramla av sängen :) och skulle hämta den igår men någon jävel hade tydligen sålt den till någon annan! Blev helt chockad och tänkte vafan?! Jävla Jysk i Växjö. Men sen sa de att de hade en annan säng som var av bättre kvalité till mig, i samma storlek som jag kunde få för samma pris så jag sa ju ja, såklart. När vi kom hem med sängen så insåg jag att jag hade fått en säng som kostade 3 gånger mer än den jag beställde och den är superduperskön! OM jag är glad alltså och jag tackar personen som sålde min säng :D haha. Det där kallar jag bra service! Tummen upp till er!