NEVER EVER APOLOGISE FOR ANYTHING THAT MAKES YOU HAPPY.


Har saknat min säng så oerhört mycket. Känns lite kontigt att ägna ett inlägg om min säng men efter att sovit på en liten skummadrass i 2 månader så måste ni förstå hur skön en säng faktiskt är haha och min säng är så grym! För att göra inlägget någorlunda normalt så ser ni även min nya väska som jag är såååååå kär i. It's so pretty!

SAY HELLO TO MY NEW LOVER.


Well long time no see. Måste bara presentera min nya älskling. Min nya snygga älskling haha. Har velat lära mig spela gitarr sen jag var 14. Idag, 7 år senare tog jag äntligen steget till att köpa mig en! Åh vad glad jag är, övar för fullt nu. Det är aldrig för sent att lära sig nya saker haha. 

Åkte tillbaka till Växjö igår efter att ha spenderat ca 2 månader i Hässleholm. Efter att ha suttit ner en stund så märks det att jag var tillbaka, kallt som fan! Fick fixa te, tända 8 ljus och lira en filt runt mig. På måndag börjar skolan återigen, ja fråga inte mig varför vi börjar 2 veckor innan alla andra. Bläh. Förresten måste bara säga fy vilka fina bussar Växjö har nu haha! Seriöst de gamla var verkligen riktigt äckliga, vita och smutsiga men dessa var riktigt fräsha och lyxiga. I like it :)