YOU MAY GO BLIND WITH MY PURE AWESOMENESS.


Okej, bilden kanske inte är så lockande, men GUD så god den var! Rotade igenom vad jag hade i köket och använde mina skills till att göra denna pasta-korv-broccoli-gratäng! Jag är så grym! :D Måste få skryta lite haha.

Åker hem till Skåne imorgon. Bara examinationsseminariet imorgon som måste göras sen drar jag mot värmen (: Seminariet får gå som det går, fattar nada med uppgiften och kommer inte heller förstå mycket bättre genom att stirra på den.

I NEED YOU IN MY LIFE. I'M TELLING YOU JUST IN CASE YOU DIDN'T KNOW.

Jag välkomnar mina 2 nya väskor, gör ingen rättvisa på bild! (Min kamera suger och jag suger som fotograf) Miljoner gånger snyggare i verkligheten. Den svarta är från Accent för endast 100 kr och den brun/svarta från Glitter för endast 50 kr. VILKET KAP. ÄLSKAR DEM!

Åååh, jag älskar skor, väskor, kläder, smycken och sånt för mycket. Så mycket att det börjar bli ett problem. Har ingenstans att ställa skorna mer, snubblar alltid på något par när jag kommer in genom dörren. Även för mina väskor och kläder haha. Men det är så värt det.

Träffade Isabell igår efter tentan och hon är såååå saknad! Har inte träffat henne sen efter London, i augusti. Måste verkligen skärpa mig framöver.


ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE.


Även om det är typ -10 grader i min lägenhet hindrar det inte mig från att njuta av min favoritglass! Så jäkla gott och så värt det. Dock måste man ju vara förberedd med filt och tjocktäcke sen är du redo för glassen! Skickade in examinationsuppgiften igår, 2/3 tentor avklarade bara en kvar. En enorm lättnad men det innebär inte att man får någon vila.

SHINING BRIGHT LIKE A DIAMOND.


Tenta nummer 1 är nu gjord. Hoppas på det bästa. Håller just nu på med att skriva tenta nummer 2. För att fira att en är avklarad ska jag äta massa gott och onyttiga saker utan att få skuldkänslor!

Lyxade till mina naglar igår. Bara för att jag tyckte att jag förtjänade det haha. Gjorde dock bara något riktigt enkelt som skulle gå snabbt eftersom jag pluggade. Enkelt men skitsnyggt :D


THERE IS NO STARTING OVER. NO MATTER WHERE I GO, WHATEVER I DO, MY PAST SEEMS TO FOLLOW ME.

Photo and editing by me.

Kan nästan säga att idag är en av mina värsta dagar i livet. Kan inte sluta tänka på det och jag kan inte koncentrera mig på plugget. Något jag fruktat sen liten har återvänt och denna gång kanske det stannar för gott. Försöker verkligen tänka positivt. Vem vet, jag kanske överdriver. Det vet jag inte förrän då. Behöver en cider, måste lugna ner mig och sen plugga.

I DON'T WAN'T TO SUFFOCATE, JUST LET ME BREATH FOR A MINUTE OR TWO.

Hur mitt bord ser ut för tillfället. Har knappt någon plats att äta. En tenta den 19e, en examinationsuppgift som ska in 21a och en tenta den 26e. Jag tror jag kvävs och blir begravd bland böckerna. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig så ska jag belöna mig själv med något riktigt nice :D!
 

I WON'T KISS YOU. IT MIGHT BECOME A HABIT AND I CAN'T GET RID OF HABITS.


Photo and editing by me.

Fyller 21 år om ca 3 månader (ålderskris...), jag önskar mig en systemkamera då, hoppas någon i familjen ser detta och kan föra det vidare haha. Inte lika kul att fotografera med en crappy digitalkamera/iPhone. Men man får väl göra så gott man kan.

Köpte mitt första röda läppstift för typ något år sedan och det måste vara en av mina bästa investeringar. Piggar upp en svart outfit vilket jag nästa alltid kör på, dels på grund av lathet och för att svart är så jäkla snyggt! Dock ska jag testa på en läppenna när läppstiftet tagit slut, har hört att det är mycket bättre, mindre kladdigt typ haha.

I THINK A LOT, BUT I DON'T SAY MUCH.

Photo and editing by me

Det första jag gjorde idag när jag vaknade, innan frukosten var att plocka fram dammsugaren. Så äckligt var det. Hårstrån överallt, vart jag än gick. Jag fäller så mycket att jag kan göra flera peruker av dem. Men nu ser det ändå någorlunda fräscht ut i lägenheten. Bra start på dagen. Update: Brände min hand, tappade maten på golvet, slog i huvudet under bordet och bet mig själv i tungan. Den goda starten höll inte så länge.
 
Saknar tiden med kören, sånglektionerna och att få sjunga solo inför publik. Nervositeten. När man gör bort sig och skrattar åt det tillsammans. Nu sjunger man framför datorn istället. Inte riktigt samma sak.

WISHING I COULD WRAP MY ARMS AROUND YOU FOR A LITTLE WHILE.

Photo/Editing: By me
 
Varför kommer inspirationen till mig när jag är som mest upptagen. När jag sedan har all tid i världen är hjärnan helt blank. Måste passa på nu annars är bloggen helt död.

DO YOU KNOW WHAT I THINK? I THINK YOU ARE LOVELY.


Damn, jag är grym! Första försöket och det blev mycket bättre än förväntat! Hade i lite för mycket mjöl (och glömde florsocker och kanske sirap eller chokladsås..) men de ser iaf bra ut och det var supergott! Är så mätt att jag rullar dit jag ska (:

IF FEAR DIDN'T EXIST, I'D RUN UP AND KISS YOU.

 
I skrivande stund försöker jag att göra amerikanska pannkakor. Suger normalt på vanliga pannkakor eftersom de av någon anledning alltid blir någorlunda friterade haha. Kanske visar resultatet sen om jag lyckas! Åh vad gott detta blir.
 
Haft en superbra start på dagen och hoppas att det fortsätter flyta på! Behövs när man ska plugga.

JOURNEY - DON'T STOP BELIEVIN'

 
Plugg, plugg, plugg. Love it. Har aldrig riktigt kunnat koncentrera mig när jag pluggar med musik på, men när jag väl tar paus så är det en annan sak! Tycker att låten passar perfekt nu, för mig. Förvånar mig inte om någon av mina grannar kommer knacka på och klagar för att jag sjunger för högt haha men skyller på väggarna som inte är så tjocka :)
 
Har för övrigt fått en kallelse till ögonmottagningen nu, äntligen. Mitt ena öga har svullnat upp utan att jag vet varför och det har snart gått 4 veckor utan någon förbättring. Så förhoppningsvis kan de lösa problemet.

OVERTHINKING LEADS TO NEGATIVE THOUGHTS.

 
Beslutsångest. Vad ska jag göra med mitt hår haha. Jag var brunhårig för ett väldigt bra tag sen tills jag valde att bli mörkhårig igen, sen försvann typ det mörka och jag är i ett mellanting och inte orkat göra något åt det. Men nu är det nog bestämt att jag ska färga det brunt igen. När jag har tid haha. Dessutom är håret nästan äckligt långt nu, så klippas skall det! Frågan är hur kort dock.
 
Aja, nu har jag ägnat ett helt inlägg om mitt hår. Ska väl gå och ägna resten av kvällen till att tänka på annat som jag kanske aldrig får svar på. Är sugen på något sött, som inte finns i mitt hem utan på ICA som jag inte orkar ta mig till.