LATELY I HAVE BEEN LOSING SLEEP, DREAMING ABOUT THE THINGS THAT WE COULD BE.

Photo and editing by me.

Jag har varit så jäkla seg idag. Vaknade upp och hade så ont i min nacke?! Hade en riktigt bra kväll igår med fina tjejer! Sivans levererade och jag dansade tills jag kände mig äckligt varm haha. Märkte inte förrän när jag kom hem hur mina fötter värkte. 

Fick reda på något för några dagar sedan som gjorde mig superglad! Jag har väntat på detta sedan mars i år. Att behöva vänta så länge var ju inte så kul men äntligen liksom! Nedräkningen har startat men jag är jättenervös. Har ju redan konstaterat att 2013 inte varit mitt år. 
 

BE SO GOOD THEY CAN'T IGNORE YOU.


Kände mig extra höstig idag och körde på röda läppar. Ska träffa fina Bella på stan sen. Har inte sett henne på ett bra tag nu och hon är saknad! Måste passa på nu innan jag har praktik igen och blir okontaktbar typ haha. Märkte idag att jag verkligen behöver handla mat!! Jag vet inte varför men hur ofta jag än handlar så saknas ändå en massa i köket. Antagligen jag som äter upp allt på 2 sek. 

ANYTHING YOU SAY CAN AND WILL BE HELD AGAINST YOU, SO ONLY SAY MY NAME.

Photo and editing by me. 

Har varken en systemkamera eller digitalkamera så det blir några crappy iPhonebilder istället. Gjorde så gott jag kunde haha. Pausar från pluggandet och tänkte att jag kunde uppdatera denna väldigt oaktiva blogg. Måste bara få berätta om Fall Out Boys comeback-album som jag är helt inne i nu när jag pluggar. Albumet är så jäkla bra! Kan nog inte beskriva hur bra låtarna är och Patrick's röst. Jag dör haha.